Fabricat in Romania

CEDOMSERVICE –  STAŢII DE BETOANE –  FABRICATE ÎN ROMÂNIA


La început de 2021 am stat de vorbă cu Dan Traian, Director General al Cedomservice, producător român deja de tradiţie a staţiilor de betoane Delta, produse în România, la Ploieşti.

 

 

 

 


Mașini&Utilaje: Cum a fost anul 2020 pentru CEDOMSERVICE?

Dan Traian: Pentru noi anul 2020 a fost foarte bun. A fost un recul în lună martie cauzat de apariţia pandemiei şi a stării de urgenţă, resimţit în întreaga economie a ţării, dar începând cu luna aprilie lucrurile au intrat pe făgaşul normal.
Am impus şi am respectat normele de igienă şi prevenţie contra COVID-19, am asigurat materialele necesare, astfel nu am întrerupt activitatea şi nu am avut niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19.

Mă bucur că îl am lângă mine pe fiul meu Dan Alexandru, care este tânăr, cu putere de muncă, este serios şi preia de pe umerii mei sarcinile cele mai grele. Viitorul este al lui. În anul 2020 am realizat 4 staţii de betoane şi am modernizat alte 4 staţii de betoane vechi.

Mașini&Utilaje: Care consideraţi că este evoluţia pieţei româneşti de construcţii în ultimii ani (ce schimbări aţi remarcat, puncte forţe, puncte slabe)?

Dan Traian: Partenerii noştri sunt firme de construcţii din România şi din ce am observat, sectorul acesta a fost mai puţin afectat de pandemie. Este adevărat că s-au închis anumite şantiere mari, cum ar fi construcţia autostrăzilor, sau alte lucrări finanţate de la bugetul de stat, dar investiţiile din sectorul privat nu s-au oprit şi nu au avut de aşa mult de suferit. Drept dovadă, cererea este destul de mare pentru staţii de betoane.

Mașini&Utilaje: Cum estimaţi că va fi anul 2021, cât şi anii care vor urma?

Dan Traian: Anul acesta am început în forţă, cu câteva contracte semnate. Avem în lucru acum 3 staţii de betoane şi potenţiali clienţi cu care vom semna contracte în curând, astfel încât am fost nevoiţi să mărim capacitatea de producţie.

Dacă este să mă refer strict la societatea noastră CEDOMSERVICE, cred că vom avea un an bun. Pe plan naţional nu ştiu ce va fi, totul va depinde de evoluţia pandemiei.

 

 

 

Interviu publicat in revista Masini Unelte in ianuarie 2021

 

Descarca articolul