Servicii

Piese de schimb Cedomal si SBMS

Piese de schimb statii betoane

Comercializam din stoc si pe comanda piese de schimb pentru statii de betoane. Echipamente pneumatice, filtre, malaxoare, etc

Reparatii capitale statii de betoane

Reparatii capitale

Reparatiile capitale pentru statiile de betoane le executam numai la sediul beneficiarului. Termenul de garantie acordat este intre 6 – 12 luni.

Service rapid statii de betoane

Service rapid statii de betoane

Executam service rapid in toata tara. Raspuns in maxim 24 ore, indiferent de localitate. Dispunem de piese de schimb pe stoc si masini de interventii rapide.

Modernizare statii de betoane

Modernizare statii de betoane

Modernizarea statiilor de betoane (CEDOMAL 51, CEDOMAL 15, SBMS, STETTER, etc.) consta in echiparea acestora cu instalatii pneumatice, electrice, de dozare aditivi , cantare electronice de mare precizie si instalatie de dozare automata, de ultima generatie. Toate acestea fac ca procesul de preparare al betonului sa se desfasoare in siguranta, sa creasca productivitatea si sa scada aproape la zero erorile de dozare.

Automatizari statii de betoane

Automatizari statii de betoane

Asiguram instalatii electronice pentru cantarire si dozare automata, cu doze tensometrice, pentru toate tipurile de statii de betoane.

Echipamentele sunt realizate la cele mai inalte standarde tehnice.

Utilizarea acestui sistem creste precizia de dozare, iar parametri betonului sunt constanti si strict controlati.

Retehnologizari statii de betoane

Retehnologizari statii de betoane

Retehnologizarea statiilor de betoane vechi consta in inlocuirea anumitor componente vechi, uzate fizic si moral, cu altele noi de ultima generatie.

Exemple:

  • filtru ciment
  • clapeta ciment
  • instalatie electrica
  • instalatie pneumatica, etc

Reparatii curente la statii de betoane

Reparatii curente

Reparatiile curente la statiile de betoane le putem face la sediul beneficiarului sau la sediul nostru, daca beneficiarul se prezinta cu ansambele la societatea noastra.
Exemplu: reparatie malaxor, reparatie reductor, etc.

Catalog Cedom service statii de betoane

Prezentare Cedomservice

Montaj si punere in functiune

Montaj si punere in functiune statii de betoane

Montam si punem in functiune statii de betoane cu personal cu inalta calificare in domeniu, avand vechime de peste 20 ani in domeniul statiilor de betoane.